Nieuwsbrief

Het gebruik van social media is de afgelopen jaren exponentieel gestegen. Wij kunnen onderhand stellen dat de meerderheid van uw doelgroep op sociale netwerken te vinden is. Het zou zonde zijn om hier niet op in te spelen. Benader uw doelgroep via Social media en u zult een veel groter bereik hebben.

Contact met uw klanten

Om uw klanten warm te houden is het belangrijk om regelmatig contact met hen te onderhouden. Een digitale nieuwsbrief is een prima oplossing om dit te bewerkstelligen. Houd uw doelgroep up to date met de laatste ontwikkelingen binnen uw bedrijf en u zult merken dat klanten een band krijgen met uw dienst of product. Wij van Monsu gaan met u rondom de tafel zitten om helder te krijgen op welke manier uw doelgroep aangesproken dient te worden. Wij zorgen vervolgens voor de rest!

Een opmaat nieuwsbrief

Monsu staat voor maatwerk. Wij zorgen dat het ontwerp van uw nieuwsbrief volledig in lijn ligt met de bestaande huisstijl. We zorgen ervoor dat de losse boodschap die u uitdraagt onderdeel wordt van het geheel. Door gebruik te maken van een opmaat mail template weet u zeker dat u het meeste uit uw mailings haalt.

Analyseren

Om email marketing efficiënt in te zetten is het nodig om te meten. Door o.a. te meten welke linkjes aangeklikt worden en hoe vaak uw mailing gelezen wordt, kunnen we achterhalen of een mailing oplevert wat hij op moet leveren. Door goed te kijken naar waar het precies goed gaat binnen uw mailingcampagnes kunnen we tijdens het proces de strategie beetje bij beetje aanpassen. Op deze manier komen we tot een nieuwsbrief welke volledig aansluit op de behoefte van uw doelgroep.

Software

Monsu werkt met Mailchimp om uw email campagnes zo efficiënt mogelijk op te zetten. De software biedt uitgebreide analyse mogelijkheden en is perfect te integreren binnen uw WordPress website. Wij helpen u bij het beheren van uw eigen mailingcampagnes en zorgen ervoor dat u zelf ook gemakkelijk uw eigen mailing op kunt zetten.

Vraag offerte aan Afspraak maken