Van concept tot wereldverovering

Bij Monsu werken wij met volle aandacht aan uw nieuwe website. We denken actief met u mee en schrijnen niet om onze kijk op de zaken helder te communiceren. Onze werkwijze kenmerkt zich voornamelijk door het grondige vooronderzoek dat wij doen. Wij zetten pas onze tanden in een project als we voldoende weten over uw bedrijf en uw doelen met de website. Op deze manier kunnen wij u verzekeren dat we rekening houden met uw wensen, alsook de wensen van uw doelgroep.

Uw wensen centraal

U kunt van Monsu verwachten dat uw wensen centraal staan en serieus genomen worden. Wij analyseren samen met u uw wensen en ideeën voor de nieuwe website. We denken actief met u mee en zorgen ervoor dat we samen tot een opsomming van requirements komen. We achterhalen doormiddel van onze eigen vragen-structuur wat uw doelen zijn met de nieuwe website. We bespreken met u de opleverdatum en communiceren vervolgens een planning.

Uw verhaal in kaart gebracht

Voordat we starten zorgen wij dat we uw bedrijfsidentiteit helder in beeld hebben. Op deze manier kunnen we de website perfect aan laten sluiten op de bestaande identiteit van uw bedrijf. Door samen de juiste vragen te beantwoorden vormen wij ideeën welke we vervolgens uitwerken in een concreet conceptvoorstel.

Aan de slag

Nu we alles samen met u in kaart hebben gebracht is het tijd om aan de slag te gaan. Aan de hand van de verzamelde informatie zullen wij een design voorstel uitwerken voor uw nieuwe website. Door goed te luisteren naar uw wensen komen we tot een geslaagd eindresultaat. De tweede stap betreft het bouwen van uw website; de technische realisatie. We zullen u tussendoor betrekken bij het ontwikkelproces om zo het eindresultaat positief te beïnvloeden.

Voldoende bezoekers

Nu uw website online staat is het belangrijk om hem ook daadwerkelijk onder de aandacht te brengen! Wij van Monsu nemen graag de tijd om u te adviseren op het gebied van een optimalisatie strategie. Wie behoort tot uw doelgroep? Hoe zoekt uw doelgroep? En hoe trekken wij de aandacht van uw doelgroep op de juiste manier?. Wij zorgen dat uw bezoekers ook klanten kunnen worden. Lees meer over onze optimalisatie diensten.

Nazorg

Nadat uw website online staat is het belangrijk dat uw website in goede handen is. Monsu neemt het onderhoud van uw website volledig uit handen. U heeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw website of over het updaten van website onderdelen. Wij zorgen dat uw website het gehele jaar door op en top werkt.

Vraag offerte aan Afspraak maken