Werk met ons samen

Monsu werkt al jaren samen met andere partijen om zo tot mooie digitale producten te komen. Een onderdeel van deze samenwerkingen is gebaseerd op ons Partner Up! Programma. Heeft u een eigen bedrijf maar niet genoeg kennis of tijd om de technische kant van de opdracht uit te werken? Monsu kan u de ideale oplossing bieden in de vorm van een samenwerking gebaseerd op snel en efficiënt werken.

PartnerUp

Het samenwerkingsprogramma van Monsu is opgezet met als doel het ontzorgen van de vaak kleinere ondernemingen op het gebied van technische werkzaamheden. Het geeft ondernemers met minder tijd of affiniteit voor de techniek, de mogelijkheid om efficiënt door te blijven werken en de focus te behouden.

Wij werken vooral samen met Grafisch ontwerpbureaus, Communicatie- & Marketing bureaus. Doordat alle werkzaamheden worden uitgevoerd door Monsu zelf, blijven de lijnen en oplevertijden kort. Monsu heeft naast technische kennis ook veel ervaring op het gebied van maatwerk design. Hierdoor kunnen wij altijd goed schakelen tijdens het implementeren van de juiste oplossingen.

Voordelen PartnerUp!

De bedrijven die met ons samenwerken genieten veel voordelen. Een aantal voordelen van een dergelijke samenwerking zijn hieronder opgesomd:

  • U bespaart tijd en geld doordat u de focus op uw core business kunt houden.
  • U kunt van onze diensten gebruik maken tegen een lager uurtarief (€ 15,00 lager tarief)
  • Monsu is zelf verantwoordelijk voor alle werkzaamheden. Lijnen en oplevertijden blijven zo kort.
  • Monsu heeft veel affiniteit met design. Communiceren gaat hierdoor stukken efficiënter.

Op zoek naar een samenwerking?

Bent u opzoek naar een ervaren partij die u kunt inzetten voor de technische werkzaamheden binnen uw bedrijf? Of heeft u gewoon een klus welke snel uitgewerkt dient te worden? Neem dan nu contact met ons op en wij zullen u z.s.m. voorzien van een scherpe offerte.

Vraag offerte aan Afspraak maken