Wordpress webshop (WooCommerce of e-Commerce)

U bent van plan een webshop op te zetten maar hebt geen behoefte aan een groot webshop pakket? Dan is een WordPress webshop misschien wel de juiste keuze! WordPress webshops lenen zich uitstekend voor kleine tot middelgrote shops. De basis is sterk en functioneel en bevat een oneindig aantal uitbreidingsmogelijkheden.

WooCommerce

wordpress webshop

WooCommerce is een van de meest populaire webshop modules binnen WordPress. Dit is niet voor niets, aangezien het CMS een echt succes blijkt te zijn. Het CMS geeft uw klanten de mogelijkheid in te loggen om zo hun bestellingen te bekijken. Ook is het voor uzelf mogelijk om statistieken bij te houden omtrent uw verkopen mits u hier behoefte aan heeft. Wilt u een snel en flexibel webshop CMS met alleen de functionaliteiten die u zelf in uw pakket wilt hebben? Dan is WooCommerce de juiste keuze.

Talloze uitbreidingsmogelijkheden

WooCommerce is onderdeel van een grote, snel groeiende community waardoor er blijvend ontwikkelingen plaatsvinden. Het CMS is volledig uitbreidbaar naar uw wensen d.m.v. shopmodules in beheer van het moederbedrijf zelf. Hierdoor blijven de modules veilig en is uw shop altijd up to date met de laatste technieken. WooCommerce is de ideale oplossing voor mensen die voor het eerst op een serieuze manier een webshop willen starten.

Uitbreiding op uw huidige website?

Heeft u al een website welke draait op WordPress en bent u van plan een webshop te starten? Dan kan het een slimme keuze zijn om voor een WordPress webshop te kiezen. Wij implementeren de webshop binnen uw huidige WordPress website, wat het bijhouden van uw shop nog eenvoudiger maakt. U heeft het gemakt om vanuit één plek zowel uw website als webshop volledig te beheren.

De juiste keuze maken

Wilt u een webshop starten, maar heeft u duizenden producten in uw beheer? Dan kan het een slimme zet zijn om uw webshop binnen een ander platform te laten ontwikkelen. Naast WordPress webshops realiseren wij ook Magento webshops. Dit CMS leent zich goed voor webshops met een groot aantal producten en is een goede keuze voor de grotere webshophouder.

Vraag offerte aan Afspraak maken