Zoekmachine optimalisatie

Uw website of webshop staat online en u bent klaar om al uw toekomstige klanten te verwelkomen. Het hebben van een website alleen is niet voldoende om online goed zichtbaar te zijn voor uw potentiele klanten. Uw website wordt pas echt interessant als deze daadwerkelijk bezocht wordt door uw doelgroep, als er conversie plaatsvindt! Wij van Monsu werken voor u een SEO strategie uit en ondersteunen u bij het optimalisatie proces van uw website.

Zoekwoorden onderzoek

Voordat er een gedegen strategie uitgewerkt kan worden is het van belang om in de huid van uw doelgroep te kruipen. Welke zoektermen gebruiken uw potentiele klanten om te vinden waar hij of zij naar op zoek is? Door hier goed over na te denken is het mogelijk om met een selectie van zoektermen een breder onderzoek te verrichten. Dit onderzoek zal verwante zoekopdrachten in beeld brengen welke tevens van belang zijn voor uw specifieke branche of sector. Het onderzoek zal dienen als basis van een SEO strategie die voor uw website werkt.

Strategie bepalen

Aan de hand van het zoekwoorden onderzoek is het mogelijk om een richting te kiezen voor de optimalisatie strategie. Door ons te focussen op de best mogelijk termen binnen uw branche is het mogelijk om een effectief plan uit te zetten waarmee uw website een sterkere positie binnen de zoekmachines zal verkrijgen. Een onderdeel van de uitwerking van de strategie zal bestaan uit het optimaliseren van teksten alsook het aanpassen van technische aspecten van uw website. Een Monsu website zal vanaf de ontwikkelingsfase al technisch geoptimaliseerd zijn, u kunt zich hierdoor direct focussen op het schrijven van relevante teksten.

Analyseren

Nu de SEO strategie is uitgewerkt en het bezoekers aantal stijgt, komt er veel waardevolle data beschikbaar. We houden voor u precies in de gaten hoeveel het bezoekers aantal stijgt t.o.v. voor de optimalisatie. Ook bekijken we welke onderdelen van uw website nog eventuele verbeteringen kan gebruiken om zo in lijn te blijven van de uitgestippelde strategie. We zullen u maandelijks op de hoogte houden van de vorderingen, zodat u precies weet wat er allemaal binnen uw website gebeurd.