Mobiele website

Informatie is altijd en overal voor miljoenen mensen beschikbaar via hun mobiele telefoon of tablet. Het gebruik van mobiel internet groeit nog steeds in een hoog tempo. Een website geoptimaliseerd voor mobiele apparaten is daarom niet meer weg te denken.

Vraag offerte aan Afspraak maken

Waarom responsive?

Met de komst van smartphones en tablets is het steeds noodzakelijker geworden om ook deze doelgroep te benaderen. Miljoenen mensen gebruiken dagelijks hun telefoon om informatie op te zoeken. Mobiele gebruikers hebben haast tijdens het surfen en bekijken alles “in het klein”. Dit vergt een andere aanpak dan voor ontwerpen voor het grote scherm.

Hoe werkt het?

Monsu zorgt binnen de uitwerking van haar projecten altijd dat er een responsive design benadering toegepast wordt. Dit wil zeggen dat er tijdens het ontwerpen van de website al rekening gehouden wordt met de werking van de site op verschillende schermgroottes. Zo houden wij rekening met een optimale weergave van uw website op mobiele apparaten als ook op uw tablet. Op deze manier hoeft u geen bezoeker meer te missen!

Kijk zelf hoe het werkt!

Bekijk hieronder enkele van onze projecten en ervaar zelf hoe responsive design werkt. Open een van de websites in uw browser en verklein uw venster om het principe in actie te zien!