WordPress website

Monsu heeft ervoor gekozen om haar websites uit te werken binnen het WordPress CMS. WordPress dient als de perfecte basis voor uw website, welke u volledig, op een gemakkelijke manier zelf kunt beheren. WordPress biedt daarnaast talloze uitbreidingsmogelijkheden. Het CMS heeft een bezetting van 57% binnen alle websites welke gebruik maken van een beheersysteem en is hiermee het meest gebruikt binnen het world wide web.

Gebruiksvriendelijk beheersysteem

WordPress websites zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk in beheer. Om deze reden kunt u zelf op een eenvoudige manier uw website beheren. Zelf teksten en afbeeldingen wijzigen of zelf bepalen welke elementen op welke pagina te zien zijn? Geen enkele probleem als u uw website binnen het WordPress CMS laat bouwen.

Uitbreiden? Dat kan!

WordPress websites bezitten een groot aantal basisfuncties met veel uitbreidingsmogelijkheden. Doordat er honderden modules beschikbaar zijn is er voor elke eis een oplossing. Zo kunt u eenvoudig een contactformulier of nieuwsbriefmodule binnen uw website toevoegen. Naast dat het CMS veel uitbreidingsmogelijkheden heeft, bestaat er ook een goede support. WordPress kent een grote community welke ervoor zorgt dat het beheersysteem altijd doorontwikkeld blijft worden, hierdoor loopt u nooit achter de feiten aan.

Van alle markten thuis

Uw WordPress website is letterlijk de basis voor al uw online wensen. Zo kunt u binnen uw website een Webshop laten bouwen binnen het beheersysteem. Deze webshop is tevens zelf gemakkelijk te beheren. Zo kunt u producten, bestellingen, en prijzen gemakkelijk aanpassen. Het houdt echter niet op bij een webshop, ook uw eigen maandelijkse nieuwsbrief kunt u uitwerken en verzenden binnen hetzelfde CMS.

Snel en veilig

U hoeft er niet over in te zitten of uw website wel veilig is tegen ongewilde indringers. WordPress is een CMS dat, mits het regelmatig geüpdatet wordt erg veilig is. Monsu ontwikkeld voornamelijk haar eigen uitbreidingen, waardoor onveilige modules tot het verleden horen. Door een samenwerking aan te gaan met Monsu weet u zeker dat uw website regelmatig up to date gehouden wordt, zodat uw bedrijfswebsite veilig op het web staat.

Twijfels over de keuze van het juiste CMS?

Heeft u vooronderzoek gedaan en twijfelt u over welk CMS u wilt gebruiken voor uw nieuwe website? Laat ons u overtuigen van de kracht en flexibiliteit van het WordPress CMS. Wij lichten u graag in over de voor en nadelen en bekijken uw specifieke wensen. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over het gebruiken van WordPress voor uw website project.

Vraag offerte aan Afspraak maken