Content management

Het is fijn om zelf uw content binnen uw website te kunnen beheren en bij te houden. Monsu maakt binnen haar online oplossingen altijd gebruik van Content Management Systemen. Op deze manier kunt u zelf bijvoorbeeld gemakkelijk nieuwsberichten plaatsen en uw website aanpassen waar nodig. Uiteraard zorgt Monsu voor het technische onderhoud van uw website.

Wat is Content Management

Alle websites dienen gemakkelijk beheerd te kunnen worden. Hiervoor maken wij gebruik van een Content Management Systeem(CMS). Een CMS is de techniek achter uw website die het mogelijk maakt om uw website eenvoudig zelf te beheren en up to date te houden met de juiste informatie. Zelf een nieuwsbericht plaatsen en reacties beheren? Zelf een nieuwe vacature invullen en toevoegen? Of gewoon de tekst en afbeeldingen binnen uw website aanpassen? Het kan allemaal!

Verschillende systemen

Content Management Systemen komen in vele soorten en maten. Wij adviseren u bij de keuze voor het geschikte CMS dat bij uw project past. Wij zullen u veelal het WordPress CMS adviseren. Heeft u een website binnen een bestaand CMS en wilt u bij de oplevering van uw website geen WordPress beheersysteem? Wij bouwen uw website in het CMS systeem dat uw voorkeur heeft.

Vraag offerte aan Afspraak maken