Websites

Monsu ontwerpt krachtige en visueel aantrekkelijke websites voor haar opdrachtgevers. Het ontwikkelen van doelgerichte maatwerk websites is ons hoofddoel. Ieder verhaal is uniek en daar hoort een passend ontwerp bij, een slimme technische uitwerking en een krachtige gebruikerservaring.

Wij zorgen ervoor dat een heldere communicatie, een uniek en gebruiksvriendelijk ontwerp en schaalbaarheid bij elkaar komen.

Werkwijze

01 Analyse
Onder het genot van een kopje koffie komen we bij elkaar om uw wensen te bespreken. We brengen samen met u uw doelen in kaart. De huidige huisstijl, website en overtuigingen komen aan bod. Na uw akkoord gaan wij naar de schetstafel!
02 Concepting & Prototyping
Als alle details rondom het project besproken zijn, gaan wij aan de slag met het maken van schetsen en prototypes. We werken het concept uit met de User Centered Design methode in gedachte. We betrekken u zoveel mogelijk binnen het ontwerpproces.
03 Realisatie
Na akkoord op het conceptvoorstel gaan we aan de slag. We werken voor u een opmaat design uit welke naadloos aansluit op de identiteit van uw bedrijf. Als het design naar wens is gaan we over tot development; de website wordt gebouwd.
04 Nazorg + aanvullende diensten
Na de oplevering van uw website zorgen wij dat uw website up-to-date en veilig blijft. We gebruiken onze kennis om uw project tot een succes te maken. Zo bieden wij onder andere Optimalisatie diensten aan.

Maatwerk Webdesign

Een website gerealiseerd door Monsu voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Naast dat hij mooi is moet hij ook functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. De website moet aansluiten op úw unieke verhaal. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om uw plannen te realiseren.

Meer informatie

Mobiele websites

Informatie is altijd en overal voor miljoenen mensen beschikbaar via hun mobiele telefoon of tablet. Het gebruik van mobiel internet groeit nog steeds in een hoog tempo. Een website geoptimaliseerd voor mobiele apparaten is daarom niet meer weg te denken.

Maak mijn website responsive

Content Management System

Het is fijn om zelf uw content binnen uw website te kunnen beheren en bij te houden. Monsu maakt binnen haar online oplossingen altijd gebruik van Content Management Systemen. Op deze manier kunt u zelf bijvoorbeeld gemakkelijk nieuwsberichten plaatsen en uw website aanpassen waar nodig. Uiteraard zorgt Monsu voor het technische onderhoud van uw website.

Meer informatie

Webshops

Een webshop dient alle producten voor u te verkopen door slim inzetten van design en de laatste technieken. Het draait allemaal om de bezoeker, dit is uw potentiele koper. Het is belangrijk deze gebruiker te activeren binnen de korte bezoekjes die op de webshop doorgebracht worden. Wij van Monsu zorgen dat u het optimale uit uw webshop haalt, waarbij wij altijd streven naar een zo hoog mogelijke conversie.

Ik wil een webshop