Webdesign

Een website gerealiseerd door Monsu voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Naast dat hij mooi is moet hij ook functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. De website moet aansluiten op úw unieke verhaal. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om uw plannen te realiseren.

Unieke Ontwerpen

Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. Iedere website heeft zijn eigen doelgroep, te behalen doel en aansluiting op de bestaande huisstijl. Bij Monsu gaan wij grondig te werk en starten we bij het begin: Uw bedrijfsidentiteit. Door in overleg de kernwaarden, doelen en visie van uw bedrijf door te nemen, krijgen wij de mogelijkheid de website een aansluitend onderdeel te maken van de gehele communicatie. Zo zorgen wij door middel van een uniek ontwerp dat de boodschap die u wilt communiceren ook daadwerkelijk aankomt bij de doelgroep.

Responsive Design

Smartphones zijn tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Informatie is altijd en overal voor miljoenen mensen beschikbaar. Onderweg zoeken mensen (snel) benodigde informatie op. De komst van mobiele apparaten heeft een evolutie in een nieuw soort design teweeg gebracht. Interactie op een mobiel of een tablet verschilt sterk van de interactie van muis en pc. Hierom vergt het ontwerpen voor deze apparaten dan ook een andere aanpak. Wij zorgen dat uw website altijd optimaal weergegeven wordt op elk apparaat, hierdoor weet u zeker dat uw website overal bereikbaar is.

Calls to Action

Om het doel van uw website ook daadwerkelijk te behalen is het belangrijk dat uw website de gebruiker activeert; aanzet tot handelen. Dit doen wij door binnen onze ontwerpen gebruik te maken van zogenaamde Call to Actions. Dit zijn bijvoorbeeld knoppen welke de bezoeker de mogelijkheid geven om contact met u op te nemen of een offerte aan te vragen. Uw concurrentie bevindt zich ook op het web, het is hierom extra belangrijk om elke bezoeker die uw website bezoekt tot een potentiële klant te kronen.

Vraag offerte aan Afspraak maken