Webshops

Een webshop dient alle producten voor u te verkopen door slim inzetten van design en de laatste technieken. Het draait allemaal om de bezoeker, dit is uw potentiele koper. Het is belangrijk deze gebruiker te activeren binnen de korte bezoeken die op de webshop doorgebracht worden. Wij van Monsu zorgen dat u het optimale uit uw webshop haalt, waarbij wij altijd streven naar een zo hoog mogelijke conversie.

Werkwijze

01 Gesprek
Onder het genot van een kopje koffie komen we bij elkaar om uw wensen te bespreken. We brengen samen met u uw doelen in kaart. De huidige huisstijl, website en overtuigingen komen aan bod. Na uw akkoord gaan wij naar de schetstafel!
02 Concepting & Prototyping
Als alle details rondom het project besproken zijn, gaan wij aan de slag met het maken van schetsen en prototypes. We werken het concept uit met de User Centered Design methode in gedachte. We betrekken u zoveel mogelijk binnen het ontwerpproces.
03 Realisatie
Na akkoord op het conceptvoorstel gaan we aan de slag. We werken voor u een opmaat design uit welke naadloos aansluit op de identiteit van uw bedrijf. Als het design naar wens is gaan we over tot development; de website wordt gebouwd.
04 Nazorg + aanvullende diensten
Na de oplevering van uw website zorgen wij dat uw website up-to-date en veilig blijft. We gebruiken onze kennis om uw project tot een succes te maken. Zo bieden wij onder andere Optimalisatie diensten aan.

Converteren

Bij het uitwerken van een webshop zijn uw doelen en ambities erg belangrijk. Wat wilt u bereiken met uw webshop en hoe denkt u dit te gaan bereiken? Wij helpen graag bij het maken van de juiste keuzes!

Meer conversie met uw webshop

CMS Webshops

Bij Monsu werken wij met verschillende webshop beheersystemen. Wij geven u aan de hand van uw wensen een degelijk advies over de beste keuze. Bent u van plan een grote shop op te zetten met veel producten of wilt u het allemaal wat kleiner houden en houd u niet van toeters en bellen? Dan is een WordPress webshop misschien iets voor u.