Werkwijze

Monsu werkt vol enthousiasme aan uw nieuwe webshop. We bekijken het project vanuit uw perspectief, maar ook vanuit het perspectief van de eindgebruiker. Voordat wij beginnen met de realisatie van uw webshop zult u eerst met ons om de tafel moeten voor een goede bak koffie. Wij zorgen dat wij samen met u, uw doelen en wensen helder in kaart hebben gebracht. Op deze manier kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen en tevens volledig aan uw verwachtingen voldoen.

Doelen stellen

Naar aanleiding van onze eerste kennismaking maken wij samen met u op wat u precies met uw webshop wilt bereiken. Waar liggen onze kansen? Wat doet de concurrentie en voornamelijk, hoe willen wij de producten onder de aandacht brengen.

Plan van aanpak

Uw webshop moet converteren: Bezoekers moeten uiteindelijk klanten worden. Wij bespreken met u wie tot uw doelgroep behoort. Hoe bereiken we deze doelgroep en hoe zorgen we dat de webshop deze mensen aanspreekt? Wij stellen samen met u concrete plannen op en zorgen dat u weet waar u aan toe bent.

Design vanuit de gebruiker

Nu we alles in kaart hebben gebracht is tijd om aan de slag te gaan. Uw eindgebruiker is helder in kaart gebracht, het is tijd om toe te werken naar een oplossing. Wat voor design moet er aanhouden worden om aan uw wensen te voldoen? Ook hier spelen uw doelstellingen weer een belangrijke rol. Met onze webshop ervaring zullen we zorgen dat uw webshop een winkel wordt waar ook daadwerkelijk producten gekocht zullen worden.

Wij adviseren u over welk webshop systeem voor u een uitkomst is. Wilt u werken in een Magento omgeving of is het handiger op het kleinschaliger aan te pakken en kiest u voor WP-Ecommerce met compleet geïntegreerde website en blog in WordPress? Wij informeren u over het gebruik van uw toekomstige webshop pakket. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar als u vragen of opmerkingen heeft omtrent onze producten of diensten.

Voldoende bezoekers

Nu uw webshop online staat is het belangrijk dat uw webshop ook oplevert wat u ervan verwacht. Hoe gaat u uw doelgroep bereiken en hoe zorgt u dat de conversie van uw shop optimaal wordt? Onze optimalisatie diensten bieden hier een prima uitkomst voor. Wij denken met u mee en zorgen dat uw bezoekers ook klanten worden!

Nazorg

Monsu zorgt ervoor dat uw webshop up to date en veilig blijft, hier hoeft u zelf niets voor te doen. U kunt altijd met ons in gesprek gaan om advies te krijgen bij de verder aanpak na de livegang. We spijkeren u daarnaast graag bij over de laatste ontwikkelingen binnen de webshop wereld.