Marketing

U kunt naast onze website en offline diensten, ook bij ons terecht voor al uw marketing wensen. Wilt u beter gevonden worden met uw website? Wilt u een online nieuwsbrief verzenden? Wilt u gebruik maken van social media? Wilt u een hogere conversie binnen uw webshop? Wij bekijken samen met u wat een slimme zet is binnen uw huidige online strategie en zorgen voor een naadloze aansluiting op uw online doelstellingen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uw website of webshop staat online en u bent klaar om al uw toekomstige klanten te verwelkomen. Het hebben van een website alleen is niet voldoende om online goed zichtbaar te zijn voor uw potentiele klanten. Uw website wordt pas echt interessant als deze daadwerkelijk bezocht wordt door uw doelgroep, als er conversie plaatsvindt! Wij van Monsu werken voor u een SEO strategie uit en ondersteunen u bij het optimalisatie proces van uw website.

Meer weten over SEO

Nieuwsbrief

Digitale mailings zijn een efficiënte manier om uw doelgroep te bereiken. Het is belangrijk te achterhalen welke nieuwsbrief insteek voor uw bedrijf werkt. Wij van Monsu helpen u bij het opzetten van een mailing die converteert en die uw doelgroep aanspreekt.

Meer informatie

Hogere conversie

Monsu houdt zich dagelijks bezig met conversie optimalisatie om het bezoekersaantal op uw website zo hoog mogelijk te krijgen. Analyseren van data is hierbij van groot belang. Hoeveel bezoekers heeft uw website, waar komen zij vandaan, hoe kan dit beter? Wij ondersteunen u zodat u het meeste uit uw website kunt halen.

Meer informatie